perjantai 24. helmikuuta 2012

Cocovi part1-Neitsytkookosöljy + Kaakaonibs

Tällä hetkellä testissä ovat Cocovi-tuotteet. Tuotteista kerrotaan TÄLLÄ sivulla seuraavaa:

Cocovi- Luonnollisen hyvinvoinnin tuotteita


Yrityksemme CocoVi Import Oy on vuonna 2007 perustettu ravintorikkaiden elintarvikkeiden maahantuoja.Yrityksemme kaksi avainsanaa on ollut alusta alkaen, laatua edullisemmin. Kohtuullinen hinta, korkea laatutaso ja läheinen yhteistyö tuottajiemme kanssa onkin mahdollistanut sen, että CocoVi superfoodit löytyvät jo yli 300 jälleenmyyjältä Suomessa, tehden niistä ylivoimaisesti Suomen suosituimman merkin. Mielestämmesuperfoodit eivät ole pelkästään ravintorikkaita elintarvikkeita vaan ne ovat myös mahdollisuus monelle vähäosaisemmalle maalle. Tämän vuoksi olemmekin valinneet yhteistyökumppaneiksemme pieniä ja keskisuuria tuottajia ympäri maailman, joissa työskenteleviä ihmisiä arvostetaan ja pidetään tasavertaisina yksilöinä. Näin kannamme myös oman vastuumme kohti tasavertaisempaa ja parempaa huomista. Kun syöt CocoVi superfoodeja, voit olla varma siitä, että se on arvokasta ja korkealaatuista ravintoa omalle kehollesi. Samalla annat kuitenkin mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen myös monelle ihmiselle maapallon toisella laidalla

Itselläni on tällä hetkellä testissä kyseisistä tuotteista: Chlorella-jauhe, Hamppuproteiini, Kookosöljy, Kaakaonibsit, Maca-jauhe, MSM-jauhe, Stevia-jauhe, Vehnänorasjauhe.



Tänään esittelyssä näistä Kookosöljy ja Kaakao nibsit

Neitsytkookosöljy:

Cocovin sivuilla kerrotaan:

Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy sisältää yli 90% raakoja, saturoituja rasvahappoja, jotka ovat harvinaisia ja tärkeitä rakennusaineita kehomme joka solulle.

SISÄLTÖ:

100% Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy

ALKUPERÄMAA:

Filippiinit

RAVINTOARVOT per 100g

Neitsytkookosoljy
Oma kokeilu: 

Kookosöljyn ostin itseasiassa alunperin sen vuoksi, että moni psoriaatikko on saanut sen avulla helpotusta ihon kuivuuteen ja minulla on atooppinen iho. Aloin syömään kookosöljyä n.3kk sitten ja olen ollut ERITTÄIN tyytyväinen. Päänahassa oleva ihottuma alkoi helpottaa heti, kun käytön aloitin ja muutenkin iho voi hyvin.

Kookosöljyssä on hyviä rasvahappoja ja sen vuoksi erittäin hyvää solujen rakennus ainetta: eli siitä hyötyy niin iho, hiukset kuin koko kroppakin!

Käytän itse kookosöljyä joka päivä ruokalusikallisen verran ja itse olen tottunut syömään öljyn ihan sellaisenaan, lusikalla suuhun vain nams. Jotkut sekottavat öljyn johonkin esim. jogurttiin yms. Kookosöljyä voi käyttää myös ruoanlaitossa normaalin öljyn/rasvan sijasta. Sen sanotaankin kestävän kaikista rasvoista parhaiten kuumentamista. Kookosöljy ei sisällä ollenkaan kolesterolia ja on hyvin antioksidanttipitoinen. Sitä voidaan levittää myös suoraan iholle kaunistamaan/ hieroa päänahkaan, jos kärsii päänahan ongelmista.

Vinkki lemmikin omistajalle:
Vähentää karvanlähtöä sekä tekee turkista kiiltävän ja pehmeän.  Voit käyttää neitsytkookosöljyä ulkoisesti sekä antaa sisäisesti lemmikillesi. Suositeltu annostus lemmikkisi painosta riippuen 1tl - 2rkl. 

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, varsinkin te jotka kärsitte atooppisesta ihottumasta/psoriaksesta!

Kookosöljyä saa tilattua ainakin täältä:
Kookosravinto.fi
Hyvinvoinnin tavaratalo
Nettiterveysapteekki.fi
Luontaisvoima.fi
 + Hyvin varustetuista tavarataloista (Esim. Kärkkäinen)

Hinta n.10€-15€

*****************************************************************

Kaakao nibsit
Cocovin sivuilla kerrotaan:

Kaakaonibsit ovat kuorituista kaakaopavuista murskattua rouhetta, jota on usein helpompi käyttää kuin kokonaisia papuja. Kuorimalla ja murskaamalla kokonaisia kaakaopapuja voit valmistaa itse tuoreita kaakaonibsejä.

Sisältö:

Kaakaopavuista rouhittu 100% raaka kaakaomurska

Alkuperämaa:

Peru

RAVINTOARVOT per 100g

taulukko
 Oma kokeilu:

Ostin kaakao nibsit n.4kk sitten aivan järkyttävässä suklaahimossa(karkkilakko meneillään). Ajattelin silloin, että saisin niillä edes hetkellistä apua himoon, mutta tuote osoittautuikin pidempi aikaiseksi ystäväksi. Nibsejen maku on markettien teolliseen lisäainesuklaaseen verrattuna erilainen, mutta makuun tottuu nopeasti ja se muuttuu paremmaksi kuin tämä markettisuklaa. 

Käytän itse nibsejä  Smoothieissa, maitorahkan kanssa ja muissa jälkiruoissa. Nibsit sisältävät aika hyvin ravintokuituja ja proteiinia, joten ei täysin turhia lisukkeita ole. Näillä saa arkisesta välipalasta mukavan täyteläisen ja jopa juhlallisen. Sanoisin, että luksusta arjen keskellä! :) 

Aito Suklaa on oikea ravintopommi, täynnä antioxidantteja, kivennäisaineita ja yli 1200 muuta aktiivista ainesosaa, kuten esim. anadamidiä ja theobromiiniä. Kaakao vaikuttaa positiivisesti ihmisen aivotoimintaan ja lisää hyvänolontunnetta.

Kaakaonibseja saa tilattua ainakin:
Eximus Foodsilta 
Hyvinvoinnin tavaratalosta 
Vitanetti-sivuilta 
+ Hyvin varustelluista marketeista

Hinta n. 10€-20€

 

Ei kommentteja: