maanantai 27. helmikuuta 2012

System 4-hiusöljy

Elikkäs ensin pikkasen pohjatietoa: itse sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa ja sen vuoksi on alkanut tukka ohentua ja lähteä karvat päästä :D Törmäsin foorumeilla System 4-Hair spa tonic-tehohoitoon ja ostin kokeeksi. 
Tämän näköinen puteli kyseessä

Tehohoitoa käytetään kaikenlaisiin päänahan ongelmiin, esim. kuivaan päänahkaan, hiustenlähtöön yms.

Pullossa on todella kätevä suutin, jolla on helppo laittaa aine päänahkaan. Aineen levittyvyys on mielestäni todella hyvä ja aineen viilentävä vaikutus tuntuu mukavalta kuivalla päänahalla. Itse levitän aineen kauttaaltaan päänahkaan ja hieron sormin aineen joka kohtaan. Hiukset jäävät hetkeksi öljyisiksi, mutta muuttuvat aika pian suhteellisen normaalin näköiseksi, eli likaista vaikutelmaa aine ei jätä. Aine on ollut todella riittoisa ja hyvin levittyvä.

Olen itse saanut jo pienessä ajassa apua hiustenlähtö ongelmaan ja hiukset ovat alkaneet tuuhentua ja eivät katkeile läheskään niin helposti, kun ennen riesana oli tukottain lähtevät hiukset. 


Ulkonäöllisesti purkki on aika tavanomaisen näköinen system 4-tuote, hieman tylsähkön näköinen. Ainoa todellinen miinus, joka tuotteesta löytyy on mielestäni haju. Ainetta kuvailee parhaiten mielestäni kissan pissa:D .. Aineen imeytyessä, ei haju enää ole yhtä voimakas, mutta itse huomasin että se lehahti aina uudelleen voimakkaaksi kun esim. harrasti liikuntaa ja päänahka hikoili. Kuitenkin itse olen ainakin aina ajatellut, että mikään karkilta ja hattaralta tuoksuva ei voi olla kovin uskottavaa, joten ehkä aineen haju on suoraan verrannollinen aineen toimivuuteen. Mitä pahempi haju-sitä toimivampi tuote ;) 

Tilattua saa:
Kutri Mix
+ kampaamoista

Hinta n.10€-20€


Tuotteelle annan seuraavan arvosanan: 
 
Eli 3½/5! Täydet tähdet tuli Toimivuudesta(hinta-laatu suhde), riittoisuudesta, levittyvyydestä. Puolikkaan tähden annoin ulkonäöstä, puolikas tippui pois tylsyydestä. Yksi tähti jäi värittämättä aineen hajun vuoksi. 







Ei kommentteja: