sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Cocovi part3 - Chlorella + Maca

..jatketaan mihin viimeksi jäätiin;) Seuraavaksi esittelyssä oliskin Chlorella-jauhe + Maca-jauhe

Chlorella

Cocovin sivuilta lainattua:

Chlorella (Chlorella vulgaris) on yksisoluinen makean veden levä, joka sisältää valtavan määrän elimistöllemme tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Chlorella on mainio proteiinin lähde ja se sisältää huimat 60 % puhtaasti imeytyvää proteiinia.

SISÄLTÖ:

100% Chlorella-jauhe

ALKUPERÄMAA:

Intia

RAVINTOARVOT per 100g

Chlorella
Oma kokeilu:  
 Chlorella on myöskin uusi tuttavuus, jonka tuloksia pääsee seurailemaan vasta myöhemmin loppuraportissa. Hamppuproteiinin tavoin proteiinia tässä on n. 50%-60%, joka on tosi hyvin. Lisäksi tuote sisältää muita elimistölle tärkeitä aineksia. 

Itse olen nyt muutamana päivänä sekoittanut Chlorellaa smoothieen ja proteiinipirtelön sekaan. Chlorella on väriltään vihreää ja koostumus on hyvin puuterimainen. Haju on todella yrttisä, muttei kuitenkaan puistatuksia herättävä. Poikaystävä kiskasi veden kanssa shottina juoman, eikä kuulemma ihan järkyttävän pahaa ollut. Smoothien seassa ei maistu juuri ollenkaan, kun maltillisesti laittaa. 

Chloriaa on käytetty mm. painonpudotukseen, diabetekseen, nivelrikkoon, vatsahaavaan yms. moniin muihin sairauksiin. Tosiaan niinkuin mainitsin niin itse en ole kokeillut tuotetta, kun vasta muutamia päiviä joten vielä ei tarkempaa tulosta tiedetä. Kerron heti, kun ollaan päästy pidemmälle ystävyydessämme;p 

Vinkki: Aloita Chlorellan käyttö pienillä määrillä, koska saattaa aiheuttaa joillakin ihmisillä allergisiareaktioita. 

+ Poikaystävä aikoo kokeilla krapulantorjuntaan vkloppuna, koska chlorella poistaa maksasta alkoholia! Saas nähdä;) 

Chlorellaa saa ainakin tilattua:

Xoco-verkkokaupasta
Vitanetti.fi
Hyvinvoinnin tavaratalosta
+ Hyvinvarustelluista tavarataloista (esim. Kärkkäiseltä)

Hinta n.8€-20€

*****************************************************************

Maca-jauhe

Cocovin sivuilta:

Maca on korkealla Perun vuoristossa kasvava retiisimäinen kasvi.
Maca sisältää 18 aminohappoa, erilaisia kasvisteroleja, runsaasti vitamiineja (B1, B2, B6, C, E) sekä kivennäis- ja hivenaineita, joista erityisesti kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, rikkiä, rautaa, fosforia, sinkkiä, kuparia, piitä ja mangaania. 

SISÄLTÖ:
100% Maca-jauhe

ALKUPERÄMAA:

Peru

RAVINTOARVOT per 100g

Maca
 Oma kokeilu: 
Macaa ostin itse Kärkkäiseltä, koska ajattelin sen olevan hyvä ravintolisänä. Maca sisältää niin älyttömästi kivennäis- ja hivenaineita, joita ei oikein muuten mistään saa esim. sinkki, kupari ja pii, jotka ovat tärkeitä iholle ja hiuksille. 

Olen itse käyttänyt macaa sekä smoothiessa ja proteiinipirtelössä ja sinne se ainakin uppoo todella hyvin. Heitin molempien sekaan about kaksi ruokalusikallista. En oikeastaaan kummassakaan maista sitä ollenkaan. Maca on koostumukselta hyvin puuterimainen, mutta vaalea vähän kuin vehnäjauho. Macan haju on aika hirveä, mutta mielestäni maku ei ainakaan sekoitettuna ole niin paha. Haju macassa on inhottavan imelä, hyi. Kuulemma veden sijassa välittyy myös makuun. 

Pitkäaikaistulokset näkee myöhemmin, mutta odottelen innoissani tuloksia. Maca on sanottu tukevan munuaisten toimintaa, lisäävän fyysistä suorituskykyä, antavan energiaa + lievittävän stressiä! 

Vinkki: Macaa käytetään myös erektiohäiriöihin ja vaihdevuosiongelmiin + tasapainottamaan kuukautiskiertoa + PMS-oireisiin. Monipuolista ainetta siis. 

Macajauhetta saa ainakin:
Luontaistukusta 
Hyvinvoinnin tavaratalosta 
Terveysapilasta 
+ Hyvin varustelluista tavarataloista(esim. Kärkkäinen)


 Hinta n.11€-30€

 
 

 

Ei kommentteja: